En tiedä kumpiko meistä Esterin kanssa on kumpi, mutta niin taas kopsahti kaksi puupäätä yhteen ja tämä on tuloksena!

                               

Koko idea lähti niin yksinkertaisesti versomaan, kun Esteri kysyi onko minulla tulossa jatkoa atc-vaihtarille. Mieleeni tuli heti, että jos ehdottaisin yhteistä vaihtaria, mutta en sitten viitsinyt ehdottaa Esterille moista.

Vastaus viestissään Esteri ehdotti yhteistyötä. Joten tässä sitä nyt sitten ollaan!

Blogin idea on lyhytkäisyydessään tälläinen, vaihdellaan atc-kortteja kuukausi vaihdoin ja lisäksi jokainen voi ilmoitella omia vapaita kortteja vaihtoon! Tarjoilemme myös swappeja ja mitä kaikkea muuta keksimmekään!

Ensimmäinen vaihto olisi kestoltaan 1kk eli 1.-30.4.09.

Ekalla viikolla (vko14) kaverille lähetetään materiaalia viiteen (5) atc-korttiin. Materiaali saa olla mitä vain kortteihin sopivaa, pohjia ei lähetetä!

Toisella viikolla (vko15) tehdään materiaaleista viisi atc-korttia, yhden aihe on oltava PÄÄSIÄINEN. Muuten voi olla vapaat aiheet. Kortit lähetetään takaisin kaverille, joka lähetti materiaalit!

Kolmannella viikolla (vko16) lähetetään taas viiteen atc-korttiin materiaalia. Samalle kaverille kuin viimeksi!

Neljännellä viikolla (vko17) materiaaleista tehdään taas viisi atc-korttia ja yhden on oltava aiheeltaan KEVÄT. Ja lähetetään tehdyt kortit kaverille takaisin.

Kortteihin lähetettyä materiaalia ei lähetetä takaisin.

Saadut kortit voi julkaista omassa blogissa tahi täällä. Eli blogittomatkin ovat tervetulleita mukaan vaihtamaan atc-materiaalia ja kortteja!

Ensimmäisen vaihdon emona toimii Esteri, joten laittakaa osoitteet hänelle meiliin joka löytyy ylälaatikosta! Ilmoittautuminen alkaa nyt ja kestää aina 29.3 asti.

Mukana: Tanja

* Esteri 

Heidukka 

 Murmeliini 

Tuula 

Peikkotyttö 

AnneHelena 

Kikka

Minkkis

HUHTIKUUN PARIT:

Tanja-Kikka

Heidukka-AnneHelena

Tuula-Murmeliini

ja me loput kolme vaihdetaan kortit/tarvikkeet tässä järjestyksessä:

Esteri-->Peikkotyttö-->Minkkis

Minkkis-->Esteri-->Peikkotyttö

...eli Esteri lähettää tarvikkeet/kortit Peikkotytölle ja Peikkotyttö lähettää tarvikkeet/kortit Minkkikselle. Minkkis lähettää tarvikkeet/kortit Esterille.

Oikein iloista Huhtikuuta Atc Kaverin merkeissä kaikille!

klo 16:12

Ps: Tulihan kaikille Kaverin tiedot s.postiin!?

 

~~Tanja~~